Bakerovn
5. mai 2010
Fordelene med å lage mat i en vedfyrt steinovn er mange. Først og fremst er det "tørr" varme som gjør at du får sprø pizza og god skorpe på brød. Når du har lukket døren til ovnen får du en "stille" varme og dermed får du jevnt stekt mat. Boller og brød blir luftige og fine. Ovnens størrelse…
Matgaver
17. april 2010
Her er et lite utvalg av tilbydere av matgaver og bøker om matgaver. Matgaven.no De beste gavene jeg har gitt til familie og venner er, matgaver. Alle har jo alt i dag, men å kose seg med en god matgave er noe alle setter pris på og husker i lang tid. Vi har lagt ned mye arbeid i å finne de beste…
Undergrunns restauranter
25. oktober 2009
Undergrunnsrestauranter er ikke noe nytt fenomen: I Latin-Amerika har de lange historiske røtter, og går under navnet «paladares» eller «puertas cerradas» – låste dører. Cuba og Buenos Aires har lange tradisjoner. Likeledes Hong Kong, der etablissementene heter «fang cai» og representerer noe av…