Crostini med krabbe og paprikarøre

til 8 personer

8 stk krabbeklør
1 baguett (til crostinis)
persilleblader

paprikarøre
5 pimientos (syltet paprika)
2 ss majones
1 klype kajennepepper
1 ts sitronsaft
2 ss olivenolje

Rens krabbeklørne og ha de i en bolle (pass på at du ikke får med biter av krabbeskjellet). Tørk paprikaen med papir og kutt den opp i små terninger (sett ca 2 ss til side til garnityr). Bland majones, kajennepepper, sitronsaft, olivenolje og krabbekjøttet sammen med pimientoterningene.

Skjær et baguett i tynne skiver, dypp den ene siden på skiven i et fat med god olivenolje, strø litt maldonsalt over og legg de på et stekebrett med matpapir, og sett midt i ovnen på 200° C i 5-6 minutter. Ta crostiniene ut og la de kjølne på en rist.

Legg krabbeblandingen oppå crostiniene, pynt med persilleblader og press noen dråper sitronsaft over helt til slutt.

Drikkeforslag: Moët & Chandon Impérial Brut